Lepivits Biotippin Pot Caps 30

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Biotippin is een voedingssupplement met 10 stammen melkfermenten, getitreerd op 60 miljard CFU/capsule en gecombineerd met vezels uit de biologische landbouw en zinkcitraat. De lactobacillen en bifidobacteriën zijn zorgvuldig geselecteerd voor een optimale werking. Deze actieve bestanddelen zijn ingekapseld in maagsapresistente capsules (DRcaps)1 die de melkfermenten beschermen tegen maagzuur, zodat de fermenten in de dunne darm vrijkomen.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en speelt een rol in het celdelingsproces.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Bevat 10 stammen probiotica (synergetisch effect);

- Optimale inname van CFU per capsule (60 miljard);

- Niet-irriterende organische vezel inname;

- Bevat alleen een natuurlijk excipiëns (rijstzetmeel);

- Veganistische maagsapresistente capsules (afgifte 52 minuten na inname).

STUDIES

[1] Capsugel's Scintigraphic in vivo study of DRCAPS [https://www.capsugel.com/ news/capsugels-scintigraphic-in-vivo-study-of-drcapstm-capsules-visually-tracks-].

Gebruik

1 capsule per dag met een glas water, in te slikken gedurende 30 minuten.voor de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Samenstelling

INGREDIËNTEN : Melkzuurbacteriën : Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillusplantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum - Baobaben fruitpulppoeder (Adansonia digitata L. ) - capsule-omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose, gellangom - zinkcitraat - rijstzetmeel

Indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Het product moet na opening in de koelkast worden bewaard.

AANBEVELINGEN

Het voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Product alleen voor volwassenen. De consumptie moet beperkt blijven tot enkele weken/maand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Details
CNK4234548
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Verpakkingshoeveelheid30