Oak Ess Olie Jeneverbes 10ml Bio

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Juniperus communis. Gewrichten - luchtwegen.

Normale distillatie van jeneverbes omvat naast de bessen ook de twijgen. Maar de voorkeur gaat uit naar essentiële olie van uitsluitend de gedistilleerde bessen. De essentiële olie van jeneverbes is eerder een zachte essentiële olie, zijn toepassingen zijn echter zeer specifiek. De olie wordt uitzonderlijk goed getolereerd in massage en badolierecepten. Jeneverbes is een belangrijke component van preparaten die stramme gewrichten en pijnlijke spieren verlichten. Het helpt bovendien bij vermoeide en zware benen en gaat goed samen met rozemarijn bij luchtwegproblemen en stress.

Gebruik

Oraal: 1 x per dag 1 druppel (30 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies (max. 6 weken). Niet gebruiken bij nierfunctiestoornissen.

Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: α-pineen [25 - 50%], β-myrceen [3 - 20%], sabineen [4 - 20%], d-limoneen [< 8%]

Gegevens
CNK4394110
FabrikantenYVB
MerkenOak